Tømrermester Skovgård 

Trænger dit gulv til en kærlig hånd, drømmer du om en ny carport eller går du og overvejer at udvide huset med en tilbygning?

Hos Tømrermester Skovgård varetager vi opgaver fra a til z. 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud - vi leverer altid professionel kvalitet og service. 


 

En fagmand, der lytter til kunden

For Tømrermester Skovgård er det vigtigste, at vores kunder er tilfredse. Derfor er vi i løbende dialog med kunden lige fra projektets indledende fase til dets afslutning. Samtidig lægger vi stor værdi i at lytte til kundens ønsker og gør vores bedste for at finde en løsning begge parter er tilfredse med.

Vi er en enkeltmandsvirksomhed, der er vant til at have med private kunder at gøre og har derfor stor sans for at udføre vores arbejde uden at være til stor gene i dit hjem. 


 

Vi arbejder blandt andet med:

  • Køkkenmontage
  • Facade- og skorstensrenovering
  • Gulvlægning
  • Reparation af trægulve
  • Garager og carporte
  • Lofter


 

Hos Tømrermester Skovgård hjælper vi med alle typer af tømreropgaver 

Med os på opgaven får du en solid allround tømrer. Hvad enten du skal have monteret et nyt køkken eller have dit sommerhus isoleret, står vi klar til at hjælpe dig. 

Størstedelen af de glade og tilfredse kunder vi arbejder for bor i Horsens, Skanderborg eller Aarhus. Vi kører naturligvis også længere for at indfri dine ønsker. Så uanset hvor du bor i Jylland er du velkommen til at kontakte os her på siden. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Tømrermester Skovgård

0 anbefalinger

0 anbefalinger

Anbefal os her